Stichting WasteWorld geholpen met een business model

11 januari jl. was het zover: onder het toeziend oog van de notaris werd Stichting WasteWorld opgericht. De zeven partners zetten hun handtekening onder de akte. Een mooi moment, dat we na afloop met elkaar gevierd hebben met een smakelijk etentje. Customerscope heeft gehlopen met het ontwerpen van een business model en verdien model.

We zijn alle zeven bestuurders. Ernst Jonkers is de voorzitter, Henk Reijnen de penningmeester en het secretariaat is in handen van Erica Theloosen.

Doelstelling Stichting Waste World

Zoals in onze vorige nieuwsbrief genoemd, zoeken we coöperatieve samenwerkingen met Overheid, Onderwijs en Onderneming. We hebben al diverse partijen benaderd en die allemaal enthousiast zijn. We hopen je binnenkort te kunnen informeren wat er voor vervolgstappen op dit gebied gemaakt worden.

 Digitaal ambitiedocument

Klik op de link om naar het digitale, bladerbare ambitiedocument te gaan. Ken je binnen jouw netwerk personen en/of bedrijven die geïnteresseerd kunnen zijn? Vertel ze over dit concept, stuur de nieuwsbrief of de link door.

Bijdrage door CustomerScope

CustomerScope heeft in het voortraject geholpen met het inzichtelijk maken van de verdien mogelijkheden en een passend business model.

customerscope-black-whiteVoor het ontwerpen van krachtige proposities en nieuwe business opties, hebben wij de werksessie “business model optimalisatie” ontwikkeld. 

klantbelingen , customer engagement

Meer weten? Laat je inspireren.

Ontvang regelmatig nieuws en inspiratie over klanten vinden, binden en trouwe fans maken.

Dank je voor je aanmelding

Share This