Samenwerken in een netwerk van specialisten.

Partner worden en samenwerken in een netwerk van customer experience en engagement experts.

 

Partner worden? Graag komen wij in contact met zelfstandig ondernemers. CustomerScope is een moderne, multi-disciplinaire netwerkorganisatie bestaande uit zelfstandige professionals die zich richten op hoogwaardige consultancy dienstverlening. Gezamelijk sta je sterker dan alleen.

Wij zijn op zoek naar partners die een bijdrage willen leveren aan het realiseren van projecten. Wij hebben zelf projecten, maar denk dan ook aan het ondersteuning leveren aan jouw projecten. Als jij een bijdrage kunt leveren aan ons netwerk en graag wilt co-creëren op de gebieden waarop CustomerScope zich richt, dan komen we graag met jou in contact. Stuur een korte motivatie naar welkom@customerscope.nl dan ontvang je binnen een week een reactie.

Onderstaand partnerrollen die we graag snel willen invullen. Lees verder.

 

Op korte termijn zoeken wij:

CRM en Marketing automation.

Ben jij een zelfstandig ondernemer en expert in leadgeneratie optimalisatie en CRM. En begrijp je CRM oplossingen, koppelingen maken met andere systemen, marketing automation en de kracht met het op de juiste wijze combineren met SEA, SEO, e-mailmarketing en/of social marketing. Dan komen we graag met je in contact.

 

Hospitality trainer 

 Ben jij een zelfstandig ondernemer en heb je een uitgebreide ervaring in hospitality trainigen, dan komen we graag in contact.

Voor veel opdrachten hebben een ervaren trainer nodig.

E-mail marketeer 

 Ben jij een zelfstandige en heb je een uitgebreide ervaring met e mail marketing en het creatief ontwerpen van campagnes, dan komen we graag in contact.

 

Social media marketeer

Geregeld zoeken wij de verbinding met kennisspecialisten in linkedin en Twitter marketing. Tot nu toe was dit minder bevredigend en daarom zoeken wij een vaste partner voor het netwerk. Ben jij een zelfstandige en expert en begrijp je alles van social media marketing en ben je in staat dit creatief vorm te geven, dan komen we graag met je in contact.