Social media marketing

"7.5 mijoen Nederlanders gebruiken dagelijks Facebook"

Social media marketing

 

Social media is het perfecte medium om interactie met jouw (potentiële) klanten en doelgroep te creëren en te laten groeien. CustomerScope ondersteunt, beheert en traint organisaties bij social media vraagstukken. Hierdoor zorgen we voor een verhoogde interactie, conversatie, populariteit van jouw merk en conversie.

Facebook kennissessie

 

Je hebt een bedrijfspagina op Facebook, want je weet dat dit een uitstekend communicatiemiddel is om jouw doelgroep te bereiken. Je wilt die pagina graag inzetten om jouw producten of diensten te promoten, maar eigenlijk weet je niet precies hoe.

Social media scan

 

Zonder goed plan, geen resultaten. Om jouw aanpak goed te laten renderen, is weten waar je staat noodzakelijk.

Speciaal hiervoor hebben wij een scan ontwikkeld. Het maakt snel duidelijk waar je kansen liggen.

Social media adverteren

 

Adverteren op sociale platforms is goed meetbaar, gemakkelijk om de juiste doelgroep te selecteren en deze te bereiken. Goede resultaten om je naamsbekendheid te vergroten bereik je op Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube of Instagram. Daarnaast is het zeer geschikt voor promoties van jouw product, dienst of bedrijf.

Beheer & coaching.

 

Van beheer van jouw social mediakanalen tot de creatieve ondersteuning. Wij ondersteunen graag met support in Twitter, Facebook, LinkedIn of Instagram. Dit kan door volledig beheer tot coaching van jouw teamleden. Of bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van een goede contentkalender.

Download gratis whitepaper

 

‘Opzetten van een goede facebook aanpak’.

Wil je meer lezen over het professionaliseren van je Facebookpagina? Dan is deze whitepaper een handig hulpmiddel. Vol tips en met een handig plan van aanpak voor een goed houvast.

 

Benieuwd naar jouw groeikansen?

Graag informeren we je kosteloos en vrijblijvend.