Social media marketing

"7.5 mijoen Nederlanders gebruiken dagelijks Facebook"
  1. Home
  2.  » 
  3. Onze dienstverlening
  4.  » 
  5. Customer Online
  6.  » Social media

Social media marketing

 

Social media is het perfecte medium om interactie met jouw (potentiële) klanten en doelgroep te creëren en te laten groeien. Door onderstaande expertise zorgt CustomerScope voor een verhoogde interactie, conversatie en conversie en populariteit van jouw merk.

Social media scan

 

Zonder goed plan, geen resultaten. Om jouw aanpak goed te laten renderen, moet je weten waar je staat!. Speciaal hiervoor hebben wij een scan ontwikkeld. Het maakt snel duidelijk waar je kansen liggen. 

Graag maken we een aanpak op maat. Al vanaf € 345,- 

Social media adverteren

 

Adverteren op sociale platforms is zeer geschikt voor sales-promoties en/of het werken aan je naamsbekendheid. Het resultaat is goed meetbaar en zeer effectief om de juiste doelgroep te selecteren en deze te bereiken. 

Beheer & coaching.

 

Van beheer van jouw social mediakanalen tot de creatieve ondersteuning. Wij ondersteunen graag met support in Facebook, LinkedIn of Instagram. Dit kan van volledig beheer tot coaching van jouw teamleden. Al vanaf €345,- mnd.

Maar ook stellen we geregeld goede contentkalenders samen.

 

Training & directie-kennissessies

 

Wij helpen geregeld met trainingen en kennissessies om social media marketing professioneel op te zetten en te beheren. Wij zorgen dat je er alles uit haalt. 

Download gratis whitepaper

 

‘Opzetten van een goede facebook aanpak’.

Wil je meer lezen over het professionaliseren van je Facebookpagina? Dan is deze whitepaper een handig hulpmiddel. Vol tips en met een handig plan van aanpak voor een goed houvast.

 

CustomerScope, Anco, heeft voor onze 20 aangesloten retail ondernemers een workshop Facebook-marketing verzorgd. Wat een kennis en passie, heerlijk! Er was een groot verschil in kennisniveau van de deelnemers maar Anco speelde hier erg goed op in. Dankjewel!’

GRS Retail

Wieger Galema, Account- en acquisitiemanager

Geef je social media marketing een boost.

Deze slimme pakketten helpen je direct meer succes te behalen uit je social media aanpak.

Benieuwd naar jouw groeikansen?

Graag informeren we je kosteloos en vrijblijvend.