Social media marketing

"7.5 miljoen Nederlanders gebruiken dagelijks social media. Ben jij zichtbaar?"
  1. Home
  2.  » 
  3. Onze dienstverlening
  4.  » Social media marketing

Social media marketing

 

Social media is het perfecte medium om interactie met jouw (potentiële) klanten en doelgroep te creëren en te laten groeien. Hoe onderhoud jij je social media? En hoeveel business haal je uit jouw inspanningen. 

CustomerScope is zeer ervaren met alle aspecten van social media marketing. Van strategie tot beheer en adverteren. Lees verder hoe wij helpen met verhoogde interactie, conversie verbtering en populariteit van jouw merk.

Social media scan

 

Zonder goed plan, geen resultaten. Om jouw aanpak goed te laten renderen, moet je weten waar je staat!. Speciaal hiervoor hebben wij een scan ontwikkeld. Het maakt snel duidelijk waar je kansen liggen. 

Graag maken we een aanpak op maat.  

Social media adverteren

 

Adverteren op sociale platforms is zeer geschikt voor sales-promoties en/of het werken aan je naamsbekendheid. Het resultaat is goed meetbaar en zeer effectief om de juiste doelgroep te selecteren en deze te bereiken. 

Beheer & coaching.

 

Van beheer van jouw social mediakanalen tot de creatieve ondersteuning. Wij ondersteunen graag met support in Facebook, LinkedIn of Instagram. Dit kan van volledig beheer tot coaching van jouw teamleden. 

Beheer staat of valt met een goede planning. Als je bijvoorbeeld op drie social media platformen actief bent, dan zul je voor veel verschillende content moeten zorgen. Elk kanaal vraagt om een andere aanpak. Samen maken we de contentkalender en beheren de posts.  

 

Team trainingen en kennissessies

 

Wij helpen geregeld met trainingen en kennissessies om social media marketing professioneel op te zetten en te beheren. Wij zorgen dat je er alles uit haalt. 

Download gratis whitepaper over Facebookmarketing

Download gratis whitepaper over Facebook-marketing

‘Opzetten van een goede facebook aanpak’.

Wil je meer lezen over het professionaliseren van je Facebookpagina? Dan is deze whitepaper een handig hulpmiddel. Vol tips en met een handig plan van aanpak voor een goed houvast.

 

CustomerScope, Anco, heeft voor onze 20 aangesloten retail ondernemers een workshop Facebook-marketing verzorgd. Wat een kennis en passie, heerlijk! Er was een groot verschil in kennisniveau van de deelnemers maar Anco speelde hier erg goed op in. Dankjewel!’

GRS Retail

Wieger Galema, Account- en acquisitiemanager

Benieuwd naar jouw groeikansen?

Graag informeren we je kosteloos en vrijblijvend.

Pin It on Pinterest